Oposicions de Agent Auxiliar Rural para la Generalitat de Catalunya

Oposicions de Agent Auxiliar Rural para la Generalitat de Catalunya

Oposicions de Agent Auxiliar Rural para la Generalitat de Catalunya

0
Treballa en allò que t’agrada amb la tranquil·litat de tenir una plaça fixa. Fes-te Agent Rural per a la Generalitat de Catalunya
 • Inicio / Fin Matrícula abierta
 • Duración Consultar
 • Formato On line
 • Método Oposiciones
 • País
  España
 • Provincia
  Barcelona, Girona, Lleida, [+]
 • Idioma
  Español

Dirigido a: Si t’agrada la natura, ara pots aconseguir una feina fixa i ben remunerada a Catalunya com a agent auxiliar rural per a la Generalitat. Com ja deus saber, els agents auxiliars rurals cobren aproximadament 2.000 €* al mes i treballen en contacte directe amb la natura. Aquesta possibilitat encaixa en els teus plans de futur? Prepara les oposicions d’agent auxiliar rural per a la Generalitat de Catalunya.

Requisitos: - Tenir la nacionalitat espanyola o la d'un dels altres estats membres de la Unió Europea.
- Haver complert 18 anys i no superar els 65 anys.
- Estar en possessió del títol de graduat/ada en educació secundària obligatòria (LOGSE), de tècnic/a (LOGSE), de graduat/ada escolar, de formació professional de primer grau, equivalent o superior.

Para qué te prepara: Aquestes oposicions són perfectes per a tu. Aprova-les i treballaràs en allò que més t’agrada al mateix temps que gaudeixes dels avantatges de ser funcionari a Catalunya: estabilitat laboral, bons salaris, horaris flexibles, etc. A MasterD et proporcionem tots els mitjans humans i materials perquè superis amb èxit les oposicions d’agent auxiliar rural per a la Generalitat de Catalunya. Una feina fixa t’espera.

Certificado: Certificado otorgado por MASTERD


Solicitar información
 • Rellena el formulario para que el centro pueda informarte

  Los campos marcados con * son obligatorios

  * Nombre: * Apellidos:
  * País: * Provincia:
  * Población: * C.P.:
  * Dirección:
  * Email: * Teléfono:
  * Edad:
  * Nivel de estudios:
  Solicitar información
  Acepto la Política de Privacidad.
  Quiero recibir información sobre cursos similares.

  *Al pulsar "Solicitar información" aceptas las condiciones de utilización y la política de protección de datos. A su vez, autorizas EXPRESAMENTE a HispaVista, S.L. a enviar tus datos al centro que imparte el curso por el cual te has interesado.

  En virtud del interés demandado, Hispavista S.L. comunicará al centro de formación que imparte el programa, los datos personales prescindibles con la finalidad que éste pueda ponerse en contacto y facilitarle la información solicitada.
  Contenido del curso Oposicions de Agent Auxiliar Rural para la Generalitat de Catalunya

  Si t’agrada la natura, ara pots aconseguir una feina fixa i ben remunerada a Catalunya com a agent auxiliar rural per a la Generalitat. Com ja deus saber, els agents auxiliars rurals cobren aproximadament 2.000 €* al mes i treballen en contacte directe amb la natura. Aquesta possibilitat encaixa en els teus plans de futur? Prepara les oposicions d’agent auxiliar rural per a la Generalitat de Catalunya.

  Aquestes oposicions són perfectes per a tu. Aprova-les i treballaràs en allò que més t’agrada al mateix temps que gaudeixes dels avantatges de ser funcionari a Catalunya: estabilitat laboral, bons salaris, horaris flexibles, etc. A MasterD et proporcionem tots els mitjans humans i materials perquè superis amb èxit les oposicions d’agent auxiliar rural per a la Generalitat de Catalunya. Una feina fixa t’espera.

  * Font: http://www20.gencat.cat/docs/governacio/FuncioPublica/Documents/Empleatspublics/Retribucions/2010/junycontenci /Arxius/AgentsRurals.pdf

  Solicita información

  Acceso Centros de Formación
  Quiénes somos Trabaja con nosotros
  Contáctanos Ayuda
  Información Aviso legal
  Condiciones de uso Política de cookies